Rädda Lekparken vid Nockebybanans dvs Tolvans spårvagnshållplats i Olovslund i Bromma

Riksbyggen har begärt och fått markanvisning för att bygga 19 bostadsrätter för välbeställda seniorer 55 + på barnens lekplats, som är trygg tack vare att den är öppen  för insyn och lätttillgänglig tack vare närheten till Tolvans hållplats. Lekplatsen  är därför en omtyckt mötesplats i vår del av Bromma. Riksbyggen begärde först att få bygga på den lilla parkeringen strax intill, men fick nej med motiverigen att det behövs parkeringsplatser. Men i stadens egna riktlinjer står det att lekplats skall finnas inom 200m fån bostaden! Intill lelplatsen är en skog om är talrik på stora tallar med pansarbark, som Riksbyggen har för avsikt att skövla. Var skall då Lina Öijen, Riksbyggens hållbarhetschef, sätta upp sina fågelholkar? 


Bertil Thermaenius Rädda Lekparken    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Bertil Thermaenius Rädda Lekparken lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...