Rädda Kinnarpsskolans högstadium!

Vi vill ha din hjälp!


Vi vill ha kvar våra högstadieelever i Kinnarp!
Vi har valt att bo på landsbygden för att få ha våra barn i en trygg, mindre skola. Förra årskullen nior var bäst i kommunen vad gäller att nå målen.


Det sägs att landsbygdsskolorna inte uppfyller kraven, vad gäller behöriga lärare, lokaler och trespråkighet. Vi har alla krav uppfyllda, och ändå tänker politikerna lägga förslag på att Kinnarpsskolans högstadium ska bort.


Vi vill inte att eleverna ska behöva sitta av timme efter timme på väg till och från skolan, vilket blir verklighet om de ska åka till Falköping istället. De barnen på bilden, och 10 andra som redan idag åker buss, sitter av 12,5 timmar i veckan, till och från skolan. De eleverna längst bort i vårt upptagningsområde, har en mil till Åsarp, och ska sedan i så fall vidare till Falköping. Det är ohållbart, vi behöver närhet till skolan!

Skriv på och hjälp oss att rädda Kinnarpsskolans högstadium!

 

Skolavslutning16.jpg


Kinnarpsskolans Föräldraförening    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling


ELLER

Din e-postadress kommer inte att publiceras på vår webbplats. Insamlingens upphovsman kommer dock att se alla upplysningar du lämnar på detta formulär.

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.
Facebook