Rädda Ganna Chyzevska

En gammal kvinna  i ålder 90 plus. Dement. Hjärtsjuk och svårt synskadad. Skall utvisas till Ukraina. Hon har inga anhöriga där. På flygplatsen i Kiev finns ingen som tar emot henne. Migrations myndigheter konstaterar krasst att där upphör deras ansvar. Tilläggas skall att hon är omhändertagen med husrum och full försörjning av sina barn och barnbarn och deras familjer, SVENSKA MEDBORGARE!! Ligger inte samhället till last på minsta vis. Utvisnings ambitionen är enbart billigt prestigetänkande och paragrafrytteri sopren på all empati eller ens vanligt förnuft .

"SVERIGE HAR VISST DÖDSSTRAFF" hävdar upprörda pensionärer på¨PRO sajt "Pensionätet"

Ett flertal utvisningsfördök har nu stoppats  i sista stund. Senast minuterna före själva illdådet. Men inte p.g.a. att svenska myndigheter kom till samvete och besinning, nej, Europadomstolen har ingripit i sista minuten.

Nu till yttermera förvisso väcker Sverige talan hos Europadomstolen där man vidhåller sin avsikt att utvisa den gamla hjälplösa kvinnan.

Många med mig vädjar. Se inte stillatigane på denna skandal , justitiemord i sin förlängning. PROTEDTERA! SKRIV PÅ DENNA NAMNINSAMLING. tACK ALLA MED HJÄRTAT PÅ RÄTTA STÄLLET!   

  

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Lars Drakenfors överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook