Rädda dagmammorna

Valfriheten för våra barns vistelsetid på dagarna är hotad.

Kommunen har nu beslutat att de kommunala dagmammorna ska avvecklas.

Nu är det bråttom! Politikerna vill i detta nu avveckla våra fantastiska dagmammor på Värmdö och vi vill nu be er alla som är för valfrihet och alternativ för våra barn att vara med och protesterna genom denna namninsamling!
 
Vi hänvisas till privata dagmammor, som kanske för det första inte har plats för alla barn som ska slussas ifrån sina dagmammor. 

Sedan väldigt länge har föräldrar haft möjlighet att välja fritt mellan dagmamma (pedagogisk omsorg)  och traditionell förskola.En grundläggande valfrihet att som förälder, kunna välja vad som är bäst för deras barn, det viktigaste som finns.

Endel barn trivs bättre i små grupper, endel barn har astma, endel barn är infektionskänsliga kanske till följd av olika sjukdommar.

Föräldrarna väljer av dels dessa orsaker men också tanken på att barnen ska ha en trygg person att ty sig till i en lugn hemmamiljö. Istället för olika pedagoger, vikarier och omplaceringr av barn och grupper. 

Hos dagmammor har barnen mycket utomhusvistelse, hemmalagad nyttig mat och barnens kamrater blir som extra "syskon" och dagmamman blir just en dag"mamma"

Vi kan inte låta politiker bestämma vad som är bäst för våra barn!!

Ju fler trygga vuxna de finns i ett barns liv desto tryggare barn. 

SKRIV UNDER FÖR VALFRIHETSkriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Mikaela Jorg överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook