Rädda buss 76 som trafikerar sträckan Norra Hammarbyhamnen till Ropsten!

Buss 76 från Norra Hammarbyhamnen till Ropsten kan komma att tas bort från Södermalm enligt ett inslag på Sveriges Radio. Busslinjen är i princip den enda linje som trafikerar mellan Södermalm och Östermalm. Den gör det möjligt för de tio tusental personer som bor i Norra Hammarbyhamnen att snabbt ta sig in till city eller längre ut på östermalm (t.ex. Ropsten på 30 minuter.)

Anledningen lär vara en planeringsmiss och att 76:an "inte får plats" på den nya breda guldbron mellan Slussen och Gamla stan. 

Vi som skriver under vill behålla vår populära busslinje 76 och menar att en inte går att ersätta med buss 66 som enbart trafikerar Södermalm. Vi hoppas att ni som planerar Stockholmstrafiken lyssnar på oss som använder den!

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Hanna Broberg lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...