Protestera mot nedläggning av busslinje 686 Norrtälje/Kista

SL planerar att lägga ned busslinje 686 Norrtälje/Kista vid årskiftet i och med att den nya bussterminalen i Arninge står färdig.

Det innebär för oss som busspendlar denna sträcka att vi får en avsevärt mycket längre restid till en redan lång. Dessutom krävs det ett bussbyte vid ovan nämnda terminal. 

Jag har sökt SL för att få svar på vilken resväg de tycker att vi pendlare ska nyttja. Men hittills ej fått något vettigt svar. 

Norrtälje stad växer så det knakar och då arbetstillfällena är små krävs det en vettig kollektivtrafik till vår lilla stad.

De ynka 3 turer/dag borde få vara kvar! Återgå gärna till den urspungliga rutten direkt ut på Norrortsleden och skippa Arninge. Det skulle locka fler att busspendla.

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Per Hallström lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...