Poseidon: Vi vill ha ordning och reda!

Hyresgästerna på Beväringsgatan kräver:

· Specificera hyresavierna!

· Vi vill få tillgång till våra besiktningsprotokoll! 

Vår hyresvärd Poseidon har underhållsplikt. Det betyder att det är deras skyldighet att laga sådant som är trasigt i lägenheten, samt att tapetsera, måla om och byta / slipa golv när det blir slitet.

I underhållsplikten ingår också att de tillval vi gör ska ersättas när de har blivit trasiga eller slitna. Om vi till exempel betalar extra på hyran för en stor kyl och frys ska denna ersättas med en lika stor om den går sönder. Det gäller även för de tillval som en tidigare hyresgäst har gjort i vår lägenhet då vi fortsätter att betala tillvalen för evigt.

För att kunna veta vad vi betalar för och därmed har rätt till vill vi att våra tillval ska synas på hyresavin, precis som i till exempel Bostadsbolaget.

Vi vill också få ett besiktningsprotokoll när vi flyttar in så att vi kan se hur gamla våra golv och tapeter är, samt att vi slipper bli betalningsskyldiga för skador vi inte har åsamkat.

Vi vill ha ordning och reda!

Dags för Poseidon att skärpa till sig och dela med sig av viktig information till oss hyresgäster. 

 


Catherine Holt, Lokala Hyresgästföreningen Kvibergshuset    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Catherine Holt, Lokala Hyresgästföreningen Kvibergshuset lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...