Överklagan mot byggnationen Sälvens Äng i Lanna

Återigen prioriterar kommunen att bygga ännu fler bostäder i Lanna trots brist på förskoleplatser och trygga gång- och cykelbanor. 10 huskroppar som kommer bli nästan 10 meter höga kommer också att ge de närmsta grannarna noll chans att skydda sig mot insyn och därmed ett privatliv. 

Önskvärt är såklart att kommunen avbryter bygget och först ser till att säkerställa att all basservice finns på plats först (som förskola och trygga gång och cykelbanor). Då detta troligtvis inte kommer att hända vill vi åtminstone att kommunen ska följa den ursprungliga detaljplanen och bygglovet som säger max 5,8 meter i takhöjd och max två våningar.

Vi vill ha en chans att uttrycka vår åsikt! Ju fler vi är, desto större chans har vi att påverka. 

 


Martina Mathisen Öhrn    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Martina Mathisen Öhrn lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...