Öppna Akutmottagningen i Alingsås på natten!

 

 Vårt fina kära sjukhus! Vi bor i en kommun med ett nytt fräscht sjukhus, och visst ska vi vara stolta över det.
Men det finns en hake; vi nekas vård på nattetid på vårt sjukhus. Det betyder att människor som är sjuka i kommunen måste åka till Borås eller Göteborg, övriga sjukhus. Detta medför att t.ex. äldre som är sjuka och svaga, inte orkar åka flera mil för att få vård som de behöver.
Flera äldre har berättat för mig att de inväntar till nästa dag för att få vård i Alingsås. I stället ligger de hela natten, sjuka och dåliga, medan de inväntar nästa dag för att kunna få vård på vårt sjukhus.
Jag pratade med en 90-årig kvinna och det samtalet gjorde mig så arg och ledsen. Hon vittnade om att hon blivit dålig och ringt ambulansen, men eftersom det var efter kl. 21.00 så nekades hon vård på vårt sjukhus. Hon klarade inte av att åka flera mil för att få vård, så hon valde att vänta till nästa dag trots att hon var så dålig!

Vi har ett fint sjukhus, med underbar personal på plats, där finns mediciner och vårdplatser, samt övriga hjälpmedel som behövs på ett sjukhus. Trots detta så skickas sjuka efter kl. 21.00 till andra sjukhus, flera mil bort. Detta drabbar de äldre, våra barn, våra vänner och oss själva. Tänk själv, om olyckan är framme i ditt hem och du inte kan få den hjälp som du behöver bara för att klockan har passerat nio på kvällen, vad gör du då?
Hjälp Alingsås att få tillbaka en akutmottagning även på natten. Hjälp Alingsås få flera vårdplatser så fler sjuka kan få vård. 
Öppna Akutmottagningen i Alingsås på natten!

 

IMG_20200115_150325.jpg


Christer och Linda Vackenklint    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Christer och Linda Vackenklint lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )