Ogillande av Stenungsunds kommuns presenterade detaljplan för resecentrum

Tisdagen den 29 oktober 2020, genomförde Stenungsunds Kommun två samrådspresentationer av den detaljplan som arbetats fram, gällande Stenungsunds Resecentrum. 

Närvarande kunde konstatera att beslut tagits 2016 för denna detaljplan utan

  • att ha presenterats i kommunens översiktsplan
  • att kommunens innevånare informerats eller tillåtits vara delaktiga
  • att berörda angränsande kommuner har delgetts relevanta fakta och underlag
  • att ha den samhällsnytta som krävs av ett infrastrukturprojekt i den presenterade kostnadsramen av 150-200 miljoner kronor

Vi inom Medborgerlig Samling (MED) Stenungsund, anser därför att beslutet saknar all giltighet för genomförande.

Av denna anledning har MED Stenungsund den 5 oktober 2020, lämnat in en synpunkt på det av Stenungsunds Kommun presenterade förslaget gällande läge och utformning samt lämnar ett väl underbyggt samt långsiktigt motförslag. Du kan ta del av denna genom att kontakta oss.

Vi vill därför gärna ha din medverkan genom att lämna din underskrift.

Jag/vi undertecknar härmed vår bestämda invändning mot den av Stenungsunds kommun presenterade detaljplanen för resecentrum.

Jag kräver att:

  • det tagna beslutet från 2016 gällande platsen, rivs upp
  • ett nytt beslut tas som motsvarar medborgarnas krav gällande säkerhet, användarvänlighet, anpassning till kommande dubbelspår utefter E6, samt respekt för användning av skattemedel.

Medborgerlig Samling Väst, Stenungsund    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Medborgerlig Samling Väst, Stenungsund lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )