Nej till GLOBALISERING och AGENDA 2030

En världsomspännande organisation vill förslava vår planet och mänskligheten med den! Säg Nej till deras Agenda 2030 och deras ovalda ledare NU! De vill få full kontroll/makt över våra naturliga tillgångar, vårt vatten och landet vi bor på, och lyckas dem med detta kommer de ha full kontroll över människan. Att våra "valda" ledare gått med på deras agenda är pinsamt, de har sålt DIG och vårt land till en maktelit som vill ha EN VÄRLDSORDNING! Hur länge har vi inte blivit förvarnade om detta?

Den här organisationen styrs av en liten ekonomisk instressegrupp. 12st banker som äger planeten för tillfället, styrd av familjer som Rockafella, Bilderberg och Rotschild. De startade Council of Forign Relations, Trilaterala Kommissionen och Bilderberggruppen. Deras agenda är antihumanisk ekonomiskt slaveri och de har nu tillsammans med Frimurare över hela planten tagit över politiska intressen, skola och institut. 

Detta betyder INTE att vi är emot en hållsam framtid! Sverige är världsledande i både moral och miljö och vi klarar oss utmärkt utan EN global agenda, dikterad av ovalda tjänstemän! 

Taget från Wikipedia:

Trilateral Commission är en privat organisation, grundad 1973 på initiativ av personer inom Council on Foreign Relations och Bilderberggruppen, bland andra David RockefellerHenry Kissinger och Zbigniew Brzezinski. Omkring 300–350 europeiska, asiatiska och nordamerikanska medborgare samarbetar bland annat för att nå ökad förståelse mellan regionerna.

Trilateral Commission syftar bland annat till att ledande personer skall få möjlighet att träffas och diskutera i en informell miljö utan insyn från media, vilket öppnat för konspirationsteorier.[1] Många påstår att organisationen verkar för en global centralregering som en vidareutveckling av FN.

Organisationen granskas kontinuerligt av politiska aktivister och akademiker runt om i världen. Svenska medlemmar är bland andra Marcus WallenbergUrban AhlinCarl Bildt och Annie Lööf.

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Juha Manni lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...