Namninsamling för att Mossängens Trädgårdshandel skall få fortsätta bedriva sin verksamhet.

Jag samtycker till och skriver under för att Mossängens Trädgårdshandel skall få fortsätta att bedriva sin verksamhet på området. Mossängens Trädgårdshandel bidrar till ekologisk hållbarhet genom att kolonister kan köpa jord och andra tyngre produkter utan att behöva ha bil. Mossängens Trädgårdshandel bidrar till samhörighetskänsla i området genom att vara en knutpunkt för kunskapsutbyte vad gäller odling och trädgårdsskötel. 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Barbro Romero lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )