Låt Vachon Pugh stanna i Sverige!

993c66ad-9d03-40c6-b999-3b86223996f9.jpegVachon Pugh flyttade till Sverige för tre år sedan och har sedan dess siktat och kämpat mot sitt drömjobb inom spelbranschen. Nyligen fick hon drömjobbet som spelproducent och leder just nu ett helt team där de ska leverera ett spel med mångmiljonbudget. Allt har gått jättebra tills hon för några veckor sedan fick ett brev hem till sig.

Brevet bestod av 16 sidor långt beslut från Migrationsverket. Tydligen har en av hennes tidigare arbetsgivare inte betalat försäkringar under hennes provanställning, vilket resulterar i att Vachon får avslag på sin ansökan om förnyat arbetstillstånd.

Hennes tidigare arbetsgivare har försökt att rätta till sitt tidigare misstag och har dialog med Migrationsverket, men det spelar ingen roll. Trots att inget av detta är Vachons fel så har Migrationsverket beslutat att Vachon ska utvisas. 

Vachon har fått nu fyra veckor på sig att lämna Sverige.

Låt oss visa att vi ej tolererar detta. Låt oss stå upp mot den strukturella rasismen, som JA även finns i Sverige. Låt oss visa Vachon att hon ej är ensam och kanske kan vi få Migrationsverket att ändra sin åsikt. Det är värt ett försök.

För att avsluta citerar jag Vachons egna ord "Varför ska jag straffas, när jag inte har gjort något fel?"

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Rebecca Nyrén överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook