Låt Vachon Pugh stanna i Sverige!

993c66ad-9d03-40c6-b999-3b86223996f9.jpegVachon Pugh flyttade till Sverige för tre år sedan och har sedan dess siktat och kämpat mot sitt drömjobb inom spelbranschen. Nyligen fick hon drömjobbet som spelproducent och leder just nu ett helt team där de ska leverera ett spel med mångmiljonbudget. Allt har gått jättebra tills hon för några veckor sedan fick ett brev hem till sig.

Brevet bestod av 16 sidor långt beslut från Migrationsverket. Tydligen har en av hennes tidigare arbetsgivare inte betalat försäkringar under hennes provanställning, vilket resulterar i att Vachon får avslag på sin ansökan om förnyat arbetstillstånd.

Hennes tidigare arbetsgivare har försökt att rätta till sitt tidigare misstag och har dialog med Migrationsverket, men det spelar ingen roll. Trots att inget av detta är Vachons fel så har Migrationsverket beslutat att Vachon ska utvisas. 

Vachon har fått nu fyra veckor på sig att lämna Sverige.

Låt oss visa att vi ej tolererar detta. Låt oss stå upp mot den strukturella rasismen, som JA även finns i Sverige. Låt oss visa Vachon att hon ej är ensam och kanske kan vi få Migrationsverket att ändra sin åsikt. Det är värt ett försök.

För att avsluta citerar jag Vachons egna ord "Varför ska jag straffas, när jag inte har gjort något fel?"

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva på godkänner jag att Rebecca Nyrén kan se all information jag lämnar i detta formulär.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.


Jag godkänner att informationen som jag anger på det här formuläret behandlas i följande syften:
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...