LÅT THOMAS STANNA!

7642F540-3517-4E68-B738-FB648A1C3196.jpeg

1. Thomas Kama är en hederlig människa som har bott i Sverige i 8 år Han har sedan 2014 arbetat på en och samma arbetsplats och betalat skatt. Detta har han kombinerat med yttterligare ett jobb. Dessutom engagerar han sig ideellt i församlingsarbetet i en kyrka.

2. Den 15:e april fick han ett ett negativt besked på sin asylansökan samt en dom om att han behöver lämna landet inom två veckor.


3. Detta besked är bedrövande och förkastligt! Det finns personer som inte följer regler. Dem belönas av samhället med lägenhet och jobb.

4. Thomas som gjort rätt för sig ska man däremot utvisa ifrån Sverige!

Migrationsdomstolen om detta är det bästa fallet ni kan hitta, då undrar man var hjärtat och solidariteten är för dem orättvist behandlade personer som t.ex. vår vän Thomas

Sverige gör om, gör rätt. Låt Thomas få stanna!

Sprid vidare!!

#LåtThomasFåStanna

Skriv på denna namninsamling

Fyll i formuläret nedan för att skriva under denna petition skapad av Thomas Khama. Namninsamlingens författare kommer se all information du anger i detta formulär.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Facebook