LÅT OSS ÅKA STUDENTFLAK 2021!

I 13 år har vi kämpat i skolan, många med studenten som mål. En student med firande och flakåkande. Därför ber vi nu er, tredjeklassare och övriga som känner sympati för oss, att skriva under för att vi ska få åka flak på vår student.

Vi menar att det är av ren lathet som trafikverket tillsammans med folkhälsomyndigheten ställer in årets studentflak. Det är ren lathet att ställa in, istället för att ställa om. Det är ren lathet att förbjuda, istället för att reglera. 

Självklart förstår vi att världen står inför stora problem, och att vårt studentflak inte är det viktigaste. Men vi menar också, att man ska kunna ha 2 tankar i huvudet samtidigt. Vi vill gärna hjälpa er att hålla dessa i huvudet. Ge oss chans att hjälpa er (trafikverket tillsammans med FOHM) att få en student att minnas och titta tillbaka på med glädje, om än annorlunda från alla tidigare. Vi vill hitta lösningar. Vi vill hjälpa er att inte ta det lättare alternativet, låt oss hjälpa er att reglera istället för att förbjuda. 

Ett av många förslag är att ordna med rutter där studenternas åskådare inte behöver trängas. Ett annat att förbjuda studeternas åskådare att samlas för att kolla alls - likt utspringen - istället för att förbjuda själva studenternas firande. 

Genom att skriva under denna namninsamling skriver du under för att försöka påverka Trafikverket och FOHM beslut att låta studentflaken ske under ordnade former.

TACK!


EK18B på Wargentin    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att EK18B på Wargentin överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...