LÅT NEMAT STANNA!!

Nemat är 19 år. Ensamkommande till Sverige för 3 år sedan. Han har under tre år skapat ett liv i Sverige. Han har lärt sig svenska, engelska och blivit en del av det svenska samhället. Idag den 4/9 2018 tvingas han lämna sin lägenhet. Allt som finns kvar är nu att vänta på att bli bortforslad till Afghanistan där ett osäkert liv väntar. Om ens något liv alls.

Nemat har länge varit rädd över att tvingas åka tillbaka till Afghanistan och nu tvingas han snart göra detta. Hans familj flydde samtidigt som Nemat men lyckades aldrig ta sig till Sverige. Han har inte längre en familj i Afghanistan och det sista han vill är att åka tillbaks dit. Hans hem är här i Sverige. Tvinga inte Nemat lämna sitt hem!

Hjälp oss få upp allas ögon för denna situationen genom att skriva under insamlingen. Hjälp Nemat få en chans till ett liv. Låt Nemat stanna!

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Anna Furebring lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )