Låt My Almfjord vara kvar som lärare i 2A!

Vi föräldrar i 2A vill härmed protestera samt utrycka vårt STARKA missnöje kring Metapontums beslut att inte låta My Almfjord fortsätta som lärare pga avsaknad av behörighet. 

Vi föräldrar anser att vara en bra lärare till barn i lågstadiet främst handlar om att se våra barn, vara lyhörd, varm och pedagogisk, och att få våra barn att känna sig trygga och kompetenta, vilket My är otroligt kompetent och duktig på. 

Att fatta det politiska beslut att låta henne gå när den här klassen har ett år kvar i lågstadiet anser vi inte främjar barnens utveckling, utan skapar en otrygg miljö som inte kommer vara gynnsamt för klassen i helhet samt på individnivå. 

När ni fattat detta beslut ser vi inte att ni på Metapontum sätter barnen i första hand. Ni har en klass med 20+ barn + föräldrar som alla älskar deras lärare, och ni kommer ändra den dynamiken och trygga uppsättning pga att My saknar behörighet? 

Vi föräldrar borde rimligtvis också ha något att säga till om, speciellt när ni ser att hela klassen ställer sig bakom denna namninsamling. 


Johanna Turner, förälder i 2A    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Johanna Turner, förälder i 2A överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook