Låt min kompis få stanna!

Min kompis Rahaf kommer bli utskickad ifrån sverige mellan den 11-25 Juni kan vi snälla hjälpa hen så att hen får stanna? Rahaf är en väldigt viktig person i mångas liv, går i skola och har tänkt sig en hel framtid i Sveriga hen har en massa vänner här och alla kommer att sakna hen så mycket om hen åker härifrån. En sån vacker och fin person så snälla hjälp oss att låta hen stanna. Hens mamma är ifrån Eritea och migrationsverket tror ej på det och hens pappa är ifrån Sudan och de har inte krig där just nu så att dem tror att de kan bo där men det verkar ju vara kaos där just nu och inte ett säkert ställe att åka till, vi vill ju att hon ska stanna här.

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Saga lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...