Låt Lovisa bli Marskhalk!

Lovisa har uppfyllt nästan alla krav i sin WB-period och varit väl engagerad. Tyvärr var Lovisa tvungen att gå hem tidigare från sitt jobbpass under vänskapssittningen. Det visade sig att hon var sjuk i covid och att det därmed var ett bra beslut att hon gick hem. På grund av detta får hon nu inte gå på interna och bli marskalk.

Det anser vi vara väldigt märkligt då det även var en till person som gick hem tidigare från sittningen denna dag. Skillnaden var att denna person stannade ett antal timmar längre än Lovisa. Denna person får ändå vara med på interna och bli marskalk.

Vi tycker att det är helt orimligt att två personer ska behandlas på olika sätt. Dessutom har klubbmästaren möjlighet att göra ett val vid just sådana här försvårande omständigheter. Enligt Sektionsreglerna för Naturvetenskapliga föreningens klubbmästeri (KM) så kan klubbmästaren göra undantag i vissa fall. Se utdrag från sektionsreglerna nedan.

2.4     "Rätt till fullt medlemskap beviljas av Klubbmästaren i enlighet med kraven för gå med. Standardkraven för att bli fullvärdig medlem är att ha arbetat under en pub och en sittning, samt att ha gått på en extern sittning. Kraven kan undantas av Klubbmästaren under försvårande omständigheter."

 
Om ni tycker precis som vi, att detta klassas som ”försvårande omständigheter”, ber vi er att skriva under denna namninsamling för att stötta Lovisa så att hon får bli marskalk denna termin tillsammans med sina vänner.

 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva på godkänner jag att Lovisas vänner kan se all information jag lämnar i detta formulär.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.


Jag godkänner att informationen som jag anger på det här formuläret behandlas i följande syften:
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...