Låt lilla M 1,5 år få stanna i Sverige

Snälla, hjälp oss stoppa utvisning av lilla M!

Lilla M blev LVU-placerad av socialtjänsten (omhändertagen från biologisk förälder) och placerad hos oss första gången när hon var 4 månader, då under en kort period.
Andra gången när hon kom tillbaka hade det gått 6 månader och denna gång fick vi se en väldigt traumatiserad liten tjej. Hon har varit hos oss sedan dess. M känner sig trygg här, älskar våra barn, och oss som föräldrar.  Vi älskar henne som vår egen dotter!

Hon säger mamma, pappa, leker tittut, busar, sjunger Lilla snigel och har precis lärt sig gå och klättra.

Migrationsverket har beslutat att utvisa M tillsammans med sin biologiska mamma, tillbaka till mammans hemland.

Ett land M aldrig varit i. En biologisk mamma som hon inte har anknytning till, varken känner eller är trygg med och som inte har kapaciteten att varken ta hand om sig själv eller M och som avsagt sig vårdnaden, och överlåtit den till oss.

Mamman har inget nätverk, inga kontakter eller tak över huvudet i hemlandet. Mammans släktingar finns inte heller i livet. Lilla M riskerar att hamna direkt på gatan och i händerna på människohandlare. Hjälp oss att förhindra utvisning!

Snälla, skriv under uppropet!5AABF18C-0276-405C-A945-B5B47AE1CB3C.jpeg

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Malin Sikström lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...