Låt KFUM Central bygga Hagaparkshallen

Flygvy_med_bostadskvarter_170210.web_.jpg

Stöd KFUM Centrals arbete för att med egna medel bygga en fullstor idrottsanläggning i Stockholms innerstad. Skriv på namninsamlingen och visa för de styrande i Stockholm stad att behovet och viljan är stor. 

Bristen på idrottshallar i Stockholm innerstad är enorm. KFUM Central har erbjudit sig att bekosta, bygga och driva en idrottshallanläggning åt stockholmarna, men de styrande i Stockholm stad tvekar. Den gamla bensinmackstomten bredvid Wenner-Gren Center vid Norrtull ska få en idrottshall, men nu lutar staden åt att själva bygga en enkel skolgympasal istället för att låta KFUM Central bygga en stor idrottsanläggning med fullstor bollhall, gymnastikhall och fotbollsplan. 

Stockholm är en av de kommuner som har sämst tillgång till idrottshallar per person i hela landet och allra sämst är det för Norrmalms över 70.000 invånare. Det saknas idrottshallar för skolidrott såväl som för föreningar men framförallt saknas det en idrottsanläggning med läktare av mellanstor kapacitet.   

KFUM Central är en ideell ungdomsförening som har bedrivit ungdomsverksamhet i Stockholm sedan 1884 och som i snart mer än tio års tid har kämpat för att få bygga en idrottshall i Stockholms innerstad. Vi vill ge unga stockholmare möjligheter till idrottande, en meningsfull fritid och chanser till möten över stadsdelsgränserna.

Läs mer om föreningen och projektet på central.kfum.se.

Så hjälp oss i kampen för att göra drömmen om en idrottshall på Norrmalm verklighet! Delta i namninsamlingen och skriv under på att KFUM Central ska få bygga Hagaparkshallen och kunna fortsätta att arbeta med sitt uppdrag att skapa mötesplatser för unga människor!

 

KFUM_Central_logotyp_ortsnamn_under.jpg


Corinna Björk, KFUM Central    Kontakta namninsamlingens skapare