Låt Hanna stanna i Sverige


Låt Hanna stanna kvar i Sverige!

 

Hanna flydde år 2010 till Sverige. Hon har bott i Sverige i snart 7 år och under denna tid har hon gjort saker som ingen annan av oss har gjort. Hon har lärt flera hundra personer i olika åldrar att läsa och skriva(I bilden syns bara en del av de). Hon har försökt komma ut i samhället och engagera sig genom att ingå i föreningar, starta studiecirklar i studiefrämjandet och skaffat sig ett jobb. Hon uppmanade ungdomarna och barnen till att tro på sig själva och gav nästan all sin tid till barnen. Hon är emot radikalisering och är väldigt öppensinnad.
 

 

När hon kom till Sverige bestämde hon sig för att göra det till sitt nya hem. Dock så har migrationsverket beslutat att neka henne uppehållstillstånd och risken är nu stor att hon blir utvisad. Sverige behöver fler människor som Hanna. 

 

IMG-20170312-WA0000.jpg

 

 Hjälp oss att få Hanna att stanna i Sverige genom att skriva under!

 
TACK!

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Yasmin Jamil överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook