Låt Bayan få stanna i Sverige!

IMG_5328.jpgLåt Bayan få stanna kvar i Sverige! 

Bayan kom till Sverige 2015. Hon är född i Jordanien men när Bayan bara var 1 år gammal så beslutade familjen att fly till Norge för att söka säkerhet och en bättre framtid där men tyvärr så blev familjen utvisad ifrån Norge 2013 då återvände familjen till Jordanien och försökte anpassa sig till landet.

2015 valde Bayans familj att fly till Sverige för att söka trygghet. Bayan är nu 20 år gammal, gick sista året i grundskolan och gick sina 3 år på gymnasiet och gick ut med bra betyg, lärt sig det svenska språket och gjort allt i sin makt för att anpassa sig till det svenska samhället! Nu har den svenska staten valt att utvisa Bayan till Jordanien, ett lands som hon inte kallar hem, ett land där hon har en hotbild mot sig på grund av omständigheter som inte går att nämna här för att skydda Bayan  Bayan är den snällaste och den ordentligaste personen som gjort allt för att komma in i det svenska samhället och måste få en chans att stanna!   Vi vill inte blunda för denna orättvisa längre, Bayan förtjänar likadana rättigheter som alla i Sverige och borde få chansen att stanna kvar och uppfylla sina drömmar och få ett framtida bra liv här.   Snälla skriv under för att Bayan ska få stanna

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Ana Ilic lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...