Låt Ålgård förbli en plats för alla!

Vi vill se Ålgårds kvarn och såg fortsätta blomstra!

Föreningen Ålgård är måna om att Ålgårds kvarn och såg med tillhörande mark bevaras som en plats öppen för allmänheten. Vi ser platsen som en helhet. Den har fantastiska natur- och kulturhistoriska värden. Vi har sett att Ålgård väcker engagemang och lockar besökare och turister. Det vill vi ska fortsätta att tillvaratas!

Orust kommun har planer på att sälja Ålgårds kvarn och såg och eventuellt stycka av delar av fastigheten. Därmed ser vi en risk att delar av Ålgård stängs för allmänheten och att de möjligheter platsen som helhet erbjuder förtas.

Med den här namninsamlingen vill vi visa för Orusts kommunpolitiker att det finns många som värnar om Ålgård som plats, som mötespunkt och som ett nav för kultur, ekologi och landsbygdsutveckling.


Föreningen Ålgård    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Föreningen Ålgård lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...