Lägg inte ner Villa Sjöängens demensboende.

Norrköpings Kommun har beslutat att lägga ner Villa Sjöängen som demensboende vilket är helt vansinnigt. Det är ett av Kommunens bästa boende för dementa med en utåtagerande demens, byggt helt efter forskares  rekommendationer, där finns ett kök där maten lagas, inga långa korridorer utan nära kontakt med personal så fort den dementa lämnar sitt rum, utgång direkt till en stor trädgård som har både fruktträd och lite odlingar,ett helt perfekt boende med en suverän personal.

Dom boende på Villa Sjöängen har nu ett tryggt boende i en lugn och lantlig miljö, Norrköpings Kommun vill flytta dom till ett nybyggt boende i Norrköping med 60 platser vilket aldrig kan ersätta det boende som dom har idag.

Vi har redan överlämnat över 1500 namnunderskrifter till Kommunen men dom står fast vid sitt beslut, men vi ger oss inte så nu hoppas vi få många namnunderskrifter här.

 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Wiwi Heggblad överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook