🎈 IntresseanmĂ€lan Poledance i LuleĂ„! 🎈

 Screenshot_20220828_1436371.jpg

 

SKRIV UNDER OCH ❀ DELA! ❀

Är du eller nĂ„gon du kĂ€nner sugen att prova POLEDANCE? VĂ€rldens roligaste trĂ€ningsform! Man behöver inte ha nĂ„gon erfarenhet av varken trĂ€ning eller dans innan, poledance kan anpassas för precis alla nivĂ„er och det behövs inga förkunskaper.

Men för att kunna driva en poledanceförening behövs en lokal som passar för ÀndamÄlet med en lagom takhöjd och storlek pÄ lokalen med stabilt tak och golv för att kunna fÀsta stolparna pÄ ett sÀkert sÀtt

Det har varit en utmaning att hitta lokaler i LuleĂ„ som passar rĂ€tt och har allt det hĂ€r. MEN NU HAR JAG HITTAT DEN PERFEKTA LOKALEN som ligger pĂ„ bergviken i LuleĂ„ ❀ DĂ€rför undersöker jag nu om det finns intresse att dansa poledance för att ha ett underlag att ansöka om att hyra den hĂ€r lokalen med permanenta stolpar sĂ„ att trĂ€na och dansa ska vara sĂ„ smidigt som möjligt med vĂ„ran egen poledance-studio. Den hĂ€r namninsamlingen Ă€r alltsĂ„ inte en anmĂ€lan utan endast en intresseundersökning 🔔

Hoppas att vi ses i vinter!

 

Skriv pÄ denna namninsamling

Genom att underteckna godkÀnner jag att Ida Söderlund lÀmnar över informationen som jag tillhandahÄller i det hÀr formulÀret till dem som bestÀmmer i frÄgan.


ELLER

Du kommer att fÄ ett e-postmeddelande med en lÀnk för att bekrÀfta din underskrift. Vi ber dig att lÀgga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsÀndare, sÄ att du sÀkert fÄr vÄra utskick.

Observera att du inte kan bekrÀfta din underskrift genom att svara pÄ detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den hÀr namninsamlingen för 3000 mÀnniskor.

LĂ€s mer...