INTE EN KVINNA TILL - Vi kräver bättre skydd och åtgärder för våldsutsatta kvinnor

Genom att skriva under denna namninsamling visar du att du inte accepterar den rådande våldsamma situation som många kvinnor tvingas leva i. Vi accepterar inte en situation där mäns våld mot kvinnor resulterar i att kvinnors liv tas ifrån dem eller förstörs. 

- Vi är för en opolitisk debatt där alla som rör sig i maktens korridorer gör vad de kan för att skydda och förhindra våldsutsatta kvinnor. 

- Vi kräver att få se förslag på åtgärder från alla politiska håll

- Vi kräver att frågan kring mäns våld mot kvinnor prioriteras högre och ges mer resurser för att möjliggöra bättre utredningar och en förändring.

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Saga Bergman lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )