Hundrastgård i Grillby Innan hösten 2021!

Efter att insamlingen kring underskrifter av intresset för en hundrastgård I Grillby lämnats in till Enköpings kommun så har det tagit lång tid med att få ett besked och det senaste är att ett beslut på detta kommer troligtvis komma i Oktober månad. 

Det beslutet ska helt enkelt tas upp med övriga önskemål kring hundrastgårdar i HELA kommunen.

Vi vill nu att kommunen skall ta upp hundrastgården i Grillby Separat och att det beslutet ska vara fattat innan hösten 2021 och att den då senast skall stå där på plats i augusti/september 2021.

Anledningen för att vi vill ha en hundrastgård I Grillby är:

- Ingen bra plats att släppa hundarna lösa utan att använda offentlig mark som fotbollsplaner, större genomgående vägar går väldigt nära dem mera "hudvänliga områdena" som kan resultera i olyckor med bilister.

- Det tar 15 minuter med bil in till Enköping för att kunna nyttja deras hundrastgård vilket inte är särskillt miljösmart samt att det kräver parkeringar för att kunna åka dit också.

- Väldigt många i Grillby har hundar och intresset är stort, tråkigt att behöva låta hundar springa runt i den fina anlägda parken (Anna lindhs park) samt på fotbollsplanerna vid spåret. 

 

Skriv på om DU också vill ha en hundrastgård NU, senast i augusti/september 2021!

Insamlingen kommer lämnas in till kommunen efter onsdag den 16 juni som är sista dagen ni har möjlighet att skriva under!

 

/Evelina Sedvall

 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Evelina Sedvall lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...