Hjälp Bahra och hennes familj stanna kvar i Sverige

Bahra är 20 år gammal. Hon har bott i Sverige i snart 8 år. Bahra håller på att läsa till undersköterska på Eksjö gymnasium där hon går sista året. När hon gått ut gymnasiet är hon alltså utbildad undersköterska. Bahra har många vänner här, hon kan det svenska språket. Hon har kämpat hårt för att lära sig språket och klara av skolan eftersom hon önskar att lyckas och få en bra framtid här i Sverige. Och nu har Bahra och hennes familj blivit utvisade till Bulgarien där dem varken kan språket eller känner någon. Och kommer få börja om allt på nytt IGEN. Är det rättvist att få stanna i ett land i 8 år. Lära sig språket, skaffa vänner, jobba & och nästan är klar med en utbildning för att sen vara tvungen att lämna allt och börja om på nytt? 


Ella Sterner & Lovisa Börjesson    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Ella Sterner & Lovisa Börjesson överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook