Hallsbergs kommun, gör något för ungdomarna i Pålsboda!

Akut! För våra ungdomar i Pålsboda!

Denna namninsamling syftar till att göra kommunen uppmärksam på att skapa kreativa idéer till sysselsättning för Pålsbodas ungdomar. 

Tillfället i akt nu när Pålsbodas kiosk står på ruinens kant att faktiskt göra vettig skillnad för våra ungdomar i samhället, som uppenbarligen helt saknar sammanhang och mening på fritiden. 

Följder med detta "har inget att göra" är likamed vandalisering av både privat och kommunal egendom. Vi måste få ett slut på detta! 

Pålsboda är den delen som kommunen ofta glömmer och det måste vi jobba mot. Vad lösningen blir är helt upp till kommunen att besluta om, vi kan bara påtala att det krävs åtgärder i form av meningsfull sysselsättning av något slag som gynnar ungdomens välbefinnande och sociala sammanhang i vårt samhälle. 

Några måste engagera sig, och det är NU!


Emelie Gunnarsson    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Emelie Gunnarsson överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook