Gör om parkourdelen på Allis Uppsala till skatehall

Vi skejtare i Uppsala vill att kommunen ska bygga ut skatehallen på Allis utöver parkourdelen eftersom: 1. Det är knappt några som går dit och tränar parkour längre eftersom att dom flesta som tränade där har gått över till en ny större och bättre parkourhall i Uppsala som heter Katana Parkour. 2. De som väl går in i parkourdelen är främst småbarn som vill leka, som istället kan gå till lekparker eller andra parkourhaller. 3. Allis är det enda stället i Uppsala som har en inomhusskatehall till ett rimligt pris, så på vintern blir det lätt riktigt trångt med tanke på att alla skejtare drar dit och att det är väldigt litet. 4. Vi vill ha lite variation i skejtandet så vi kan öva på fler saker och få en större yta att vistas på.


Uppsalas skateboardåkare    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Uppsalas skateboardåkare överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook