gemurrayettkontrakt

Detta är en namninsamling för en spelare vars hjärta brinner för ett lag, vårat lag, Djurgårdens IF. Lagledningen och vår nuvarande sportchef KG Stoppel har gått ut med att man inte tänker erbjuda Douglas Murray ett kontrakt trots brist på backar.

Douglas har lång tids erfarenhet från NHL. Han har en tuff men enkel spelstil och är precis det defensiva vapnen vi behöver. Douglas skulle vara den skräcken som får vår motståndare att darra.

Många hävdar att Douglas inte passar på vår stora rink, att han inte är den spelstilen vi behöver, att han gör för lite poäng och som KG själv sa, att vi inte behöver "ikonspelare". Men inte nog med det, vi ska tydligen ta in en center istället trots den hönsgård som råder i vår försvarszon under stora delar av matcherna.

Douglas är ingen offensiv back som sprutar in poäng och har aldrig varit. Douglas är en tank som står framför egen bur och tar stryk hela matcher för sitt lag. Och eftersom att vi nu spelar hockey i egen försvarszon denna säsong så ska inte stor rink heller ha någon betydelse.

Jag ber er inte skriva under för att dela alla mina åsikter men jag ber er att ge en stor hockeyspelare vårat stöd för tillsammans så ska vi visa "Dogge" att han är välkommen hos oss supportrar. Om tillräckligt många går emot det beslut som tagits, och skriver under för denna namninsamling så bär "Dogge" snart världens finaste tröja igen!

#TILLSAMMANSKANV