NEJ till asylboende i Vittsjö!

Quoted post

Den politiskt korrekta flummaren

#10

2012-11-30 20:01

Så, då har jag väl gjort ganska precist alla här förbannade, vilket ni säkert redan listat ut har varit mitt mål.
Låt mig därför avsluta med det här:
Det finns människor runt om i världen som behöver hjälp. Den bästa hjälpen vi kan ge dem är ett tak över huvudet och en stabil vardag. Det är människor det handlar om, inte kriminella monster. Går det att hjälp dessa människor på hemmaplan, jättebra! Låt oss göra det - men i krigshärjade områden är detta enormt svårt.
Vi klagar inte över elever för att våra skolor är i dåligt skick, att betygen rasar eller att lärarna är dåliga - det handlar om dålig skolpolitik.
Vi klagar inte på våra äldre för att äldreboendena är överfulla, har dålig bemanning och är underfinansierade - det handlar om dålig omvårdnadspolitik.
Av någon anledning klagar vi på flyktingar för att flyktingpolitiken inte fungerar - trots att det vi borde diskutera är dålig asyl- och imigrationspolitik. Det enda förslaget på den linjen jag läst här inne är att inte ta emot fler hjälpsökande. Det är ett förslag, men är det verkligen det enda.
Jag tror inte att en enda här inne är rasist - så låt oss leta efter sätt att fixa vår asyl- och imigrationspolitik.

Svar

Den politiskt korrekta flummaren

#12 Re:

2012-11-30 20:03:19

#10: Den politiskt korrekta flummaren -

Kan ju tillägga att vi inte ens skulle överväga att säga till barn och äldre att vi inte kan ta emot fler för att vår politik på skolområdet och äldreområdet inte fungerar...
Facebook