Rädda Pellinge lägergård Pelastakaa Pellingin leirikeskus

Quoted post


Gäst

#13 Re: Kiire myydä

2011-11-20 16:31

#12: -

On hyvä myydä nyt, sillä pian on vaikka kuinka monta seurakuntien leirikeskusta myynnissä. Silloin on enää vaikea saada kaupaksi.

Svar


Gäst

#14 Re: Re: Kiire myydä

2011-11-20 18:55:26

#13: - Re: Kiire myydä

Älkää myykö Pellingin Kurssikeskusta!

Pellingin kaltaisen paikan hankkiminen ei tule koskaan olemaan tulevaisuudessa mahdollista, kysyntä Pellingin tonteista on niin valtava. Ettei tässä olisi jo jonkun pohatan intressi kyseessä? Säilyttäkää Pellinki Pellinkinä, tällä hetkellähän sekä koulu että lastentarha ja vanhusten ruokapalvelu ovat Pellingin Kurssikeskuksen keittiön palveluista riippuvaisia. Eikä sovi unohtaa kurssikeskuksen cateringpalvelua jota mm kansalaisopisto ja muut yleishyödyllisten kokousten järjestäjät hyödyntävät. Lisäkää paikan hyötykäyttö vastaamaan ylläpitokuluja, vain Taivas ja Suomenlahden horisontti on rajana. Pellinkiin mahtuu lisää aktiviteetteja - elävän saariston puolesta!


Gäst

#18 Re: Re: Kiire myydä

2011-11-22 17:17:28

#13: - Re: Kiire myydä

Höpöhöpö! Ei tämän kaltaisella kiinteistöllä mitään kiirettä myyntin laitettavaksi ole! Ainut syy myyntiin hoputtamisella on sisäpiiripienipyörii pohatoilla jotka veljeilevät vain omien taloudellisten intressien parissa-ja viis veisaavat saaristoasukkaiden ja muitten tarpeista!