Löfven och Eliasson inför rättvisa

Quoted post


Anonymous

#1

2016-09-22 20:57

För att Svenska folket, har fått nog, speciellt för överhuvudet Stefan Löfven.
Och vårat land har Aldrig varit otryggare. Rikspolischefen har ingen poliserfarenhet. Han är inte rätt man för jobbet, Det är inte heller Lövfen. Då han kastar ut de äldre som har byggt upp våran vardag. Han representerar inte Svenska folket, han representerar andra intressen.

Det som skriver under samtycker. Dessa herrar skall upprätthålla våra grundlagar vilket under deras tjänst har inte varit aktuellt.

Svar

Skattebetalare i 52 år.

#15 Re:

2016-09-23 05:39:56

#1: -  

 Ja dessa verklighetsfrånvarande hycklare skall ställas till svars för förstöringen av Sverige och det totala sveket mot de som slitit och arbetat upp landet, nej nu får det vara nog och svenska folket måste gå samman och ta bort dessa dårar som inte har förstånd att se problemen och än mindre regera Sverige. Ut med dessa snarast.

 


Gäst

#21 Re:

2016-09-23 06:38:45

#1: -  

 

Dandys Matte

#39 Re:

2016-09-23 09:34:52

#1: -  

 En Regerings första uppgift är att skydda landet och dess befolkning. I Sverige skyddas bara illegala invandrare, kriminella och lyxmigranter!

Hela rättssystemet har havererat, polisen halverats och är totalt maktlös, media mörkar brott och yttrandefriheten finns inte mer. I en Demokrati ska ALLA partier bjudas in till samtal vilket inte sker, då flera partier med S i spetsen mobbar och pratar skit om ett av våra största folkvald partier.

Jämställdheten är på väg att suddas ut, pensionärer svälter, djurplågeriet har ökat drastiskt osv osv och de kriminella som åker fast slipper straff! Finns så mycket mer att ta upp om inte längre funkar i vårt land.

En viktig sak är att Islam strider mot Mänskliga Rättigheter och Barnkonventionen, och borde förbjudas att utövas i Sverige.

"Lika inför lagen" och "Allas lika värde" är floskler utan innebörd!

Lilla landet lagom har dött, och vi etniska svenskar sörjer!