STOPPA NEDRUSTNINGEN I VÅRDEN I VÄSTERNORRLAND OCH SVERIGE

Quoted post

Dante

#228 Beskyddarpengar, den svenska staten vs.valfrimaffiaorganisation

2016-08-21 21:42

Varje månad betalar de flesta som är boende i "välfärdslandet" Sverige in en tiondel av sin lön som är öronmärkta för vården. Den svenska vården är inte fri utan en välfärdsförsäkring som drabbar ditt skattekonto.När man betalar in en såpass stor del som en tiondel av sin lön för en försäkring kan man förvänta sig att få ta del av en god vård, men ehh, nej inte i Sverige.

Vi betalar in 10% av vår lön för att slippa problem, inte för att vi vill, utan för att vi tvingas till det. Trots detta slipper vi inte problem med dålig vård då vi faller in oturen och blir sjuka. Unermålig vård och en kränkande behandlng är någotsom är utmärkande, inte  bara för vanvården i Västernorrland, men i stora delar av landet, även om inkompetensen inom LVN når oanade bottennivåer.

 

Då man tvingas betala 10% av sin lön i beskyddarpengar tillden moraliskt korrupta svenska staten skulle man kunna tänka sig att man sedan skulle slippa mer problem med att få sina rättigheter tillgodosedda. Men incke den den svenska staten och de inkompetenta landstingen. Skulle man tvingas betala beskyddarpengar till någon form av maffiaorganiosation, ja då vet man att man slipper fler problem fram till nästa inbetalning.Vad säger det om den svenska staten och landstinfgen och dess moral?!

 

Lägg ner de vanvettigt inkompetent skötta landstingen, privatisera vården och låt oss välja vilken försäkring vi själva vlll ha för vår egna vård. Låt ioss sippa betala för en massa inkompetenta politikers och chefers otaliga misstag!

Svar

Andreas Menzel
Ansvarig för denna petition

#255 Re: Beskyddarpengar, den svenska staten vs.valfrimaffiaorganisation

2016-09-07 18:35:36

#228: Dante - Beskyddarpengar, den svenska staten vs.valfrimaffiaorganisation 

 Tack för dina åsikter.

Att vården kollapsat beror till största del på den allvarliga nedrustning som Landstinget ägnar sig åt, och som inte leder till några besparingar utan tvät om leder till avsevärda fördyringar, men som förnekas av våra inkompetenta beslutsfattare i Landstingen, de leker med vår hälsa på vår bekostnad

Andreas Menzel
Ansvarig för denna petition

#256 Re: Beskyddarpengar, den svenska staten vs.valfrimaffiaorganisation

2016-09-07 18:51:11

#228: Dante - Beskyddarpengar, den svenska staten vs.valfrimaffiaorganisation 

 Bra .

Håller till stötrsta del med dig.

Dock skall inte vården behöva vara vinst beroende, Vården i Sverrige är en del i vårat socala skyddsnät som vi betalar till via våra skattsedlar och då skall vi kunna förvänta oss valuta för pengarna och inte en massa svikna politikerlöften.

Maddiaorganisation är årecis vad Landstinget utgör, det tråkiga i detta konstaterande är att det drabbar oss som patienter och de vårdanställda och allt sker utan vare sig konsewkvensbeskrivningar eller kostnadsanalyser, vilket kan jämföras mmed att ett företag dom handskas med skattemedel får ett uppdrag utan vare sig offerter eller anbud vilket är olagligt, skulle Landstingen i Sverige skötas som ett företag så hade de flesta Landstingen varit konkursade,men de handslkas med vpra pengar och våra liv som om det vore deras egna pengar och som om ett människoliv  inte är något värt. Har under många år ägnat mig åt frågan om vården i Sverige  och då främst västernorrland som är mitt eget Län och har alltså sätt och ser allt jämt hur Landstinget nissköter såväl verksamhet som ekonomi, och det är frktansvärt och drabbar oss som medborgare,skattebetalare, patienter. Det senaste slaget är nedläggning av Rehabmedicin i Härnösand, som trots löfte om utveckling nu har skickats i graven lika så är Akutverksamheten vid Sollefteå ASkutsjukhus rasserat, något som aölltså sker utan vare sig konsekvensbeskrivningar eller kostnadsanalyser och som drabbar oss som patienter o,skattebetalare och medborgare, nej nedryustningen i vården måste omgående stoppas och Landstinget måste bort, de leker med våra liv och våra pemgar och det kan vi inte acceptera

Andreas Menzel
Ansvarig för denna petition

#257 Re: Beskyddarpengar, den svenska staten vs.valfrimaffiaorganisation

2016-09-07 18:52:13

Andreas Menzel
Ansvarig för denna petition

#299 Re: Beskyddarpengar, den svenska staten vs.valfrimaffiaorganisation

2016-09-10 15:26:58