Avveckla politikernas arvoden, fallskärmar och extra förmåner.

Quoted post


Gäst

#1

2016-05-12 07:22

För att jag är less på usla politiker som gör skitjobb och ändå får miljonbelopp av skattebetalare.

Svar


Gäst

#56 Re:

2016-05-18 13:52:28

#1: -  

 Ja för att samma regler ska gälla alla,  både politiker och det svenska folket!  En självklarhet men det har inte blivit en självklarhet när våra politiker har satt bättre regler, löner (arvoden) och villkor till sig själva och ibland usla villkor när det gäller svenska folket!

Hasse

#337 Re:

2016-05-19 11:06:59

#1: -  

 Vilka politiker syftar du på, när du skriver på att alla gör skitjobb och får mångmiljonbelopp?. Jag undrar ifall du med flera som skriver på är medvetna om att det stora politikerskaran är de i kommuner och landsting och inte har det som beaskrivs, utan är fritidspolitiker & gör mycket gratis förutom det lilla arvode de får för att deltaga på möten & fatta beslut som du tackar och tar emot. Engagera dig i lokalpolitiken i stället för att gnälla 

Diktatorn

#542 Re:

2016-06-14 10:57:46

#1: -  

 

Demokrati har och kommer föralltid bestå av korruption och kriminella banditer!! Vi är alla slavar åt maktens elit, förr jobbade slavar för mat och hem. Nu jobbar vi "fria" slavar för (pengar) istället som vi byter bort mot mat och hem, förstår ni nu hur dom hjärntvättar oss och har oss i deras järngrepp!

Det finns bara 2 alternativ att få bort korruptionen och den största giriga (lagliga) maffian i världen!

 

1! Vi ger kungen "makten" då är det han som får stå till svars om/när han sviker sitt land och sitt folk.

 

2! Vi avvecklar regeringen och alla politiker! Låter folket själva vara med och rösta/bestämma ALLT genom internet! Med dagens teknologi är det inga problem att få detta system att fungera! Pengarna som blir över från alla politikers löner går till folket istället, alla får en egen datorn med personlig inloggning som man kan gå in på varje dag och rösta fatta gemensamma beslut komma med förslag osv. Vi hade krossat all korruption orättvisa svält mm över en ända natt.. 

VI MÅSTE VAKNA UPP TA TILLBAKA LANDET OCH GÖRA DET TILL DET FINA HARMONISKA LAND SOM SVERIGE BORDE VARA!