RÄDDA DR KENNETH SANDSTRÖM - AKA DR X

Quoted post


Gäst

#9

2014-11-02 22:32

Har ej själv drabbats av denna svåra sjukdom, men tycker det är viktigt o bra att ngn läk bryr sig. Begriper ej hur man kan vilja ge en sådan kunnig människa kicken. Vad i ligger eg knuten till att Borrelia ej tas på allvar?

Svar

Angelica Johansson
Ansvarig för denna petition

#10 Re:

2014-11-02 22:36:14

#9: -  

 POLITIK OCH PENGAR          

Sissi

#42 Re:

2014-11-04 00:08:56

#9: -  

Det är en stor gåta varför svensk sjukvård inte vill eller kan behärska borrelia, men möjliga orsaker är:

 1) man förlitar sig till fel experter - Leif Dotevall m fl, IDSA

 2) man har ett projekt (STRAMA) om att minska antibiotikaförskrivningen, om jag förstått det rätt är projektet förenat med både morötter och piskor 

 3) det är övervägande kvinnor som är drabbade av långvarig borrelia och "svid- och brännkärringarna" är väl inte helt bortglömda...

 

twar

#463 Re:

2017-03-25 19:04:39

#9: -  

 1) Okunskap och dumhet hos läkare och myndigheter. Be vilken läkare som helst att redogöra för livscykeln hos atypiska bakterier som borrelia burgdorferi och chlamydia pneumonie. Fråga vilka typer av antibiotika som krävs och i vilka kombination och under hur lång tid för att döda dessa bakterier in vivo. Fråga vilka diagnostiska metoder som finns och vad sensitivitet och selektivitet är för dessa. 99% av svenska läkare vet inget om detta.

2) Ovilja, rädsla, feghet, egoism, lättja och ondska. Det finns läkare som känner till fakta, men vill eller vågar inte hjälpa patienter. Många läkare är fel typ av människor för yrket. För en del är det inget kall, utan en födkrok som vilket kneg som helst. En del läkare har varken tillräcklig kompetens, handlag eller empati för yrket. Det är OK i andra yrken, men det är inte OK i läkaryrket. Det är därför vi har HSAN... som verkar bestå av det värsta avskummet i läkarkåren blandat med vidriga feta byråkrater. Därav kan man kicka en VERKLIG super läkare som Dr Sandström och låta 100-tals inkompetenta, kriminella, fega, dumma, onda och vidriga utövare av läkaryrket behålla sitt leg, trots många anmälningar om skador, nonchalans och t o m dödsfall!!!

3) Prestige, positioner och ekonomiska intressen. Många professorer och överläkare har i decennier hävdat att det inte finns några kroniska infektioner, eller att dessa i alla fall inte orsakar några sjukdomar. Eller så har de hävdat att infektionerna ändå inte går att bota, endast lindra. Vad händer nu när tiden börjar komma ikapp och enstaka läkare ute i världen faktiskt lyckas bota kroniska sjukdomar med antibiotika? Många kroniska sjukdomar visar sig i grund och botten bero på kroniska bakteriella infektioner. Sjukdomar som MS, ME, CFS, astma, KOL, reaktiv artrit, alzheimer, ateroskleros m.m. har associerats med infektioner. Professorer har byggt sin karriär på att hävda att detta är s k autoimmuna sjukdomar som uppstår spontant. Ingen bot finns, endast dyra, dåliga och farliga mediciner som i bästa fall ger lite lindring och kanske bromsar upp försämringen. Men någon bot är det inte fråga om. Mycket jobb blir det för dessa läkare och professorer. Mycket pengar rullar till läkemedelsbolagen. Det skulle vara en smärre katastrof för dessa läkare och läkemedelsbolag om sjukdomarna kunder botas med relativt billig antibiotika, vitaminer och örter. Alltså måste all sådan verksamhet motarbetas.

4) Skyldiga till övergreppet på Dr Sandström är bland andra Björn Olsen och Lars Hagberg. De är personligen ansvariga för falska och felaktiga vittnesmål till HSAN.