Tv3: Stoppa programmet Jagad av Hundar omedelbart

Quoted post

Förbannad 15åring

#40

2014-10-02 14:50

Fyfaaaan hur orkar ni alla hålla på att grina om hur mycket "djurplågeri" detta är? DETTA PROGRAMKONCEPT HAR SÄNTS I TRETTON (13) LÄNDER! Gör något åt de som säljer idéen istället för att kasta skit på tv3.. Vissa borde fan tvätta bort sanden ur fittan, vem vet ni kanske blir lite jävla gladare då! 

 Och när cirkusen kommer till stan då går det jävligt bra att ta med barnen och kolla på alla djuren och rida och klappa och skrika åt dem, för det är nog ett paradis för tex elefanterna! Jävla hycklare är vad ni alla är, tvii spottar på er.

Sverige har fan bara blivit ett "klaga över allt"-land. 

Svar

Mogen 20åring

#72 Re:

2014-10-04 11:34:30

#40: Förbannad 15åring -  

 Vad menar du med att tvätta sand ur fittan ? Väldigt otrevligt sagt och ord som en 15åring inte ens borde känna till om du frågar mig. Du verkar ju inte vara så glad själv..

Och hur vet du att alla dessa människor som skriver här går på cirkus ? Har du frågat dem ? De kanske tycker synd om cirkusdjuren också ?

Och att Sverige ha blivit ett klaga över allt land verkar ju passa dig bra också då även du verkar gilla att klaga ?

Människorna här uttrycker sig som de vill, det har man rätt att göra, men man kan använda ett vårdat språk och vara sjysta mot varandra. De klagar på en programidé som de ogillar, det får de göra.