Sluta avliva katter med mina skattepengar!

Quoted post


Gäst

#548 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-28 14:28

#542: Hittekatter.iFokus.se - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Jo jag har läst och begrundat dina länkar och källor. Visst det ser ju fint ut katterna får mat och omsorg i stora kattkollonier av volontärer, vildkatterna  kasstreras och sätts tillbaks i kollonin och så småningom blir katterna mindre till antal, eftersom kastrerade katter inte kan fortplanta sig. Men nu tror ja ju att när den har blivit tillräckligt liten kollonin att det kommer in katter utifrån i allafall, för det finns ju mat där.

150.000 hemlösa katter i landet ja det hade varit en tuff uppgift att försöka skjuta bort allihop så här i brådrasket. Men det hade nog varit lika svårt att upprätta kattreservat åt alla 150.000 katterna och hitta frivilliga volontärer. Det hade nog varit lika ogörligt det.

Svar

Hittekatter.iFokus.se

#549 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-28 16:20:23

#548: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Du skriver:

"Jo jag har läst och begrundat dina länkar och källor. Visst det ser ju fint ut katterna får mat och omsorg i stora kattkollonier av volontärer, vildkatterna  kasstreras och sätts tillbaks i kollonin och så småningom blir katterna mindre till antal, eftersom kastrerade katter inte kan fortplanta sig. Men nu tror ja ju att när den har blivit tillräckligt liten kollonin att det kommer in katter utifrån i allafall, för det finns ju mat där.

150.000 hemlösa katter i landet ja det hade varit en tuff uppgift att försöka skjuta bort allihop så här i brådrasket. Men det hade nog varit lika svårt att upprätta kattreservat åt alla 150.000 katterna och hitta frivilliga volontärer. Det hade nog varit lika ogörligt det".

Nej du har inte läst tillräckligt om TNR eller förstått vad det går ut på riktigt. Märker det på ditt inlägg #548. Du har missat en viktig del och det är att kolonin har tillsyn av volontärer hela tiden. De ser till att katterna har mat och kojor att ta skydd i. Att de får veterinärvård om de blir sjuka. De har även kontroll om det ansluter sig nya katter i kolonin och ser till att även de blir kastrerade eller omplacerade om det är tama katter. (Händer att ägda katter som sprungit bort dyker upp i en koloni och sedan kan återlämnas till sin ägare).

Det brukar inte vara så svårt att få volontärer som ställer upp. En koloni uppstår i regel på en plats där katterna matas. Ofta fortsätter de som matar som volontärer sedan. Däremot skulle du inte få dessa volontärer att hjälpa skyttar att skjuta ihjäl katterna.




Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...