Avgå Anders Tegnell!

SR

/ #19 Tack Tegnell

2020-04-10 01:02

Jörgen, Vem är du för att säga att Tegnell ska avgå. Tror du att det är bättre att stänga hela samhället och göra medborgarna till frivilliga fångar som man har gjort i hela Europa.
Det riskfritt att göra som alla andra, för ingen kan skylla på en när det inte går som man räknat. Det är en normal reaktion när man låter paniken styra. Tegnell tänker med huvudet medan du verkar tänka med magen.
Som vi har sett så har alla länder tagit åtgärder för att bekämpa epidemin. De flesta har valt att beröva sina medborgares frihet med hjälp olika medel; batong, böter eller fängelse. Sverige är det ända land i världen som har gått en annan väg och valt; frihet, information, och ansvar. Vi är många som är tacksamma för att människor som Tegnell finns i beslutsfattande positioner och vi är stolta att leva i ett land som Sverige.
Coronaviruset kommer att döda människor oavsett vilken metod man använder för att bekämpa det. Alla länder kommer att komma ur det, det är bara en fråga om tid, men det som är av betydelse är vägen ditt. Hoppas att Sverige håller sin kurs och inte ger vika för totalitära metoder.

MVH




Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...