Stoppa Sveriges påskrift av avtal med FN 11/12

publicenemynoone

/ #11 Re:

2018-12-15 13:17

#10: -  

Det är just sånna människor som DU som gör att det här landet/samhället en dag kommer att gå under. VI som land/samhälle skall inte se utåt. vi ska se till våran egen fördel, göra så landet fungerar i första hand. SEN i efterhand ska vi se vad vi kan göra för att hjälpa andra. Jag tycker det är fel att dra ned andra i ett sjunkande skepp. speciellt när kapten inte vet hur man lagar läckor.

så åt helvete med ditt snack och öppna ögonen. kliv ur din lilla bubbla och sluta sitt hemma vid datorn och vägra se problemet. 

ett förslag är ju att du te.x börjar läsa tidningar och kollar på nyheter vad som händer i det här landet innan du yttrar dig om vad som är rätt och fel.

och nej jag är inte racist, facsist eller något i den stilen, jag värnar bara om vårt lands framtid och vill ha ett säkert sammhälle som fungerar. för så som du och många andra resonerar kommer absolut sluta i total katastrof. och vad säger ni då? ett simpelt ”förlåt” räcker inte när vi inte längre har något kvar. då har du din Demokrati du strävar efter, nämligen ingenting...

tack för mig..