Avkriminalisering

Folket

/ #371 Min kropp, mitt val! O ett nej är alltid ett nej! (O tydligen anti-demokratiskt, vissa ja:n också..)

2016-11-18 20:29

Dessvärre går information, fakta, humanism och empati in i ena örat och nästan som kvantmekanisk ut på det andra mellan hjärntvättade, bakåtsträvande, dubbelmoraliska sprit-Svenssons..tyvärr!

Mer än lite kort för kören då;

Det måste verkligen ligga lite våldtäcks-gener hos nej-sägarna till avkriminalisering. Eller hur? En folkgrupp som anser sig ha rätten att bestämma vad jag och du ska och inte ska stoppa in och inte in min kropp..! Usch o fy! Skäms ni inte? Att bara ta er sådana friheter över andra vuxna, lika intelligenta och intellektuella (om inte än mer intellektuella, intelligenta! Vissa nejsägar-kommentarer kontra jasägarnas att dömma..). Vuxna medborgare!? Slår inte en varningsklocka hos er att NI har rätt att använda er av er frihet att INTE röka Cannabis i något syfte. Hur kan ni då ÅTMINSTONE ge oss som vill rätten att använda vår frihet på EXAKT samma sätt??

Jag dricker inte alkohol FASTÄN att alkohol varit lagligt i hela mitt liv! Jag prövade, var inget för mig.. Känner mig det jag blir, förgiftad!

Jag brukar cannabis som komplement i min medicinering då Cannabis visat sig vara det enda som tar mig ur suicida episoder! Eller ska jag laglydigt försöka ta mitt liv en tredje gång..? Äter TUNG medicinering för problem som är mellan mig och min psykiater (absolut inget drogrelaterat dock..) som i flera tunga Benzodiazepiner jag skulle ha behövt 10x dosen av, om det inte vore för Cannabis.. Som dessutom är det ENDA som gör att jag orkar sitta och skriva det jag nyss skrivit och inte försöker ta livet av mig med en rostig sked.. (Ungefär vid det bruket ena sinne befinner sig i under en ordentlig suicid episod!). Men inte ställer jag mig och skriker kriminalisera skiten inne på puben. Men då ska heller inte någon tro att de kan få mig att med dåligt lögnaktiga RNS argument avsäga mig stödet från "Mary-Jane"!

"Fri vilja" är ju rätt lätt att implementera i ett land med bara ett enda förutbestämt val. Och till er som är emot.. VAD är det ni egentligen är emot?

Du, helnykteristen, skulle DU börja med Heroin om det blev avkriminaliserat imorgon.. Självklart inte! Så dålig självkänsla kan väl ändå inte Svenssons ha??

Jo! En festlig fakta man alltid ska sprida (tillsammans med vår VÄLDIGT sevridna och inhumana politik som dödar fler indirekt än droger gör direkt osv!) att Sverige är ett av få länder i världen, där du de facto kan komma till att straffas till böter eller fängelse i upp till 6 månader PLUS 600kr till brottsofferfonden för att du (om nått..) skadat dig själv med flit.. Missbrukare skall dessuton ses som sjuka. Så vad man än tycker om olika berusningspreparat. Lagliga, som alkohol eller Spice.Eller olagliga som Cannabis. Så kvarstår alltså faktum: Idag, 2016 i Sverige, straffar vi sjuka människor med vissa självskadebeteenden, FÖR sitt självskadebeteende.. (Nyligen sas det på nyheterna att en undersökning gjorts som visar att 95% av personerna polisen tar in för narkotikabrott är enbart missbrukare/brukare.. Inte producenter, inte kurirer,  inte langare, utan användaren.. (Tuff politik! Polis misslyckas genom HELA kedjan och de som får betala för deras misslyckanden är redan utslagna, ofta trasiga människor.. Dom sparkar man lite extra på! Tufft, som sagt.. 

(Nån som mer kan se en röd tråd av "makt", "kontroll"..?)

 

Hej på er.

 

p.s Här kan alla som gillar den rekreationella psykoaktiva drogen Alkohol står sig i relation till övriga vanliga rekreationella droger över en mängd olika spektran. Skål!

http://www.businessinsider.com/alcohol-more-harmful-heroin-2012-7?IR=T