Skolupproret Gislaveds Kommun 2016

besviken förälder

/ #21 Förbannad

2016-02-03 21:20

Vi har valt att flytta och det första vi tittat på var vart ligger skolan. Enbart för att våra barn tryggt skall kunna gå själva till och från skolan. Ni kan glömma att mina barn går på Gullvivan då flyttar jag från orten!!!! hur tusan har ni tänkt?? ni lägger så mycket fokus på att spara spara spara... äldreomsorg,stänga skolor, stänga simhallar, kanon och detta skall då vara en kommun som vill locka hit fler människor att bo? snarare gör ni att folk kommer fly härifrån. 

 

NU ÄR NI EGOISTISKA!! spara på något annat håll men rör inte tryggheten våra barn har! 

Tänk bara vad ni utsätter dom för! att andra kommuner gjort så och visar goda resultat kanske beror på att våra resultat ligger i botten pga ni tar hit flyktingar, nyanlända med dålig svenska klart betygen i statistiken hamnar i botten!!

Det ni gör är inte ok vi behöver dessa skolor vi redan har! alla som flyttat har flyttat utav en anledning nära respektive skola. En lämning att köra runt på minst 3-4ställen, hur tänker ni att vi föräldrar skall hinna hämta efter och lämna före våra jobb?? har ni inte tänkt att det oxå blir problem alla vi jobbar inte nära skolor!!!

 

 

BER ER SNÄLLA TÄNK OM!!!