Vi Som Inte Vill Att Gina Dirawi Ska Vara Julvärd.

Aquarelle

/ #358 Julvärd

2015-12-02 09:49

Gina Dirawi har givit uttryck för antisemitiska åsikter. vidare har hon argumenterat för att muslimska kvinnor ska bära huckle under förevändande att det är ett frivilligt val. Hon anser den frågan inte får diskuteras, vilket föranledde Janne Josefsson att föreslå att Dirawi borde flytta till Nordkorea. Eftersom man där också utövar åsiktsförtryck.

julen är den viktigaste kristna högtid på året. Vissa av The muslim comunity kalla kristna för otrogna hundar. Muslimer har genom historien, nu senast IS förföljd och mördat kristna. Vi finner det stötande att en representant för denna religion ska ansvara för att introducerade denna utpräglat kristna helg i public service-TV. Hur ska hon avsluta när sändningen övergå till Midnattsmässa i Rom, Allah akbar eller Gud välsigne er? 

Svensk TV har en drift att slicka alla åsiktsriktningar i baken i strävan efter att alltid ligga rätt i relation det politiskt korrekta. Det är en pinsamhet att vi skickar vår egen kultur och kristna arv i papperkorgen för att uppbära en slags popularitet i dessa kretsar.