Vi Som Inte Vill Att Gina Dirawi Ska Vara Julvärd.


Gäst

/ #324

2015-11-26 22:18

Vill inte att Gina ska "behöva" utöva haram + antisemitism är något av det värsta jag vet. Detta är en kristen högtid och definitivt inte att förglömma Jesus Kristus var av judisk härkomst. Tycker att detta land borde stampa foten i marken och visa tydligt att all form av antisemitism är oacceptabelt. Vet ni hur många människor av judisk härkomst det är som flyr från Malmö, hur många hot deras stackars Rabbi och hans familj får utstå och att det amerikanska UD råder deras judiska befolkning från att resa till Malmö och det har dom gjort i åratal.
Som vanligt är det dom som väsnas mest och som har den största offermentaliteten som får mest i detta land.
Den judiska andelen av vår befolkning hörs det däremot ytterst lite från, dom är oftast högutbildade och bidrar till samhället, deras brottsstatestik är dessutom mer el mindre obefintlig. Men som sagt dom tar ansvar för sina egna handlingar och därför ska dom enligt SVT bespottas ännu mer än vad dom redan blir.
Pinsamt SVT och då har ni gjort en dokumentär ang detta och er stackars journalist fick utstå en hel del otrevliga incidenter under den korta vecka han bar en judisk symbol på sig. Hur djungel telegrafen gick i många områden bara han passerade området och muslimska män samlades för att dom skulle som dom uttryckte det "ta juden"!!!