Stoppa Utvisningen av Familjen Ghazali i Svenljunga

Hampus Ohlander
Lund

/ #38 Re: Re:

2015-10-25 22:38

#29: Silke Andersson - Re:  

 Är god vän till Joseph sedan gymnasietiden och tycker det är för jävligt det som händer. Även om man bortser från min personliga relation till familjen så är det obegripligt att utvisa någon efter 10 år, måste det ske så borde det ske med en gång, allt annat är djupt omänskligt. Läser juridik i Lund och kollar om det finns något sätt att förhindra beslutet på juridisk väg, tror det blir svårt men Joseph ska skicka över papprena för migrationsverkets beslut osv så får vi hoppas.

Beundransvärt initiativ i övrigt, är tacksam till att du tog på dig att skapa denna petition. En eloge för ditt och alla andras civilkurage.

mvh

Hampus

P.S. vet inte om det går att redigera men isåfall tänker jag att du borde fundera på att plocka bort biten om tiggare. Jag förstår att du inte menade något illa med det och att hela situationen är väldigt känslosam för alla parter men den biten kan missförstås och någon kanske väljer att inte skriva under av den anledningen. Sedan så kanske det är enklare att få media på vår sida om du kan ta bort den biten.

Tack igen