Låt Burim Gashi få tillbaka hans dotter.


Gäst

/ #132

2015-08-25 21:28

Om den enda anledningen till att barnet inte får stanna hos sin pappa är för att han är arbetslös så är detta verkligen helt sjukligt jävla fel!

Hur många i dagens samhälle är inte arbetslösa och samtidigt en ensamstående förälder!!? Då borde där vara en hel del andra barn som soc har kvar att kidnappa.

Man bör se till vad som är bäst för barnet och ett barn mår alltid bäst av att få leva ihop med sin/sina föräldrar. Så länge det inte finns en risk för att barnet på något sätt blir utsatt av att föräldern exempelvis har en allvarlig psykisk störning, ett kriminellt liv eller är någon form av narkotikamissbrukare så bör barnet få växa upp med sina biologiska föräldrar!

Och om han nu är arbetslös och inte kan försörja barnet och se till hennes grundläggande behov som mat och bostad osv, så är väl för fan socialen till för att hjälpa den som befinner sig i en sådan svår situation genom exempelvis bidrag.
Jag som alla andra, betalar ju skatt för att dem som har hamnat i en sådan tuff situation/period ska kunna få hjälpen dem behöver för att kunna uppnå en skälig levnadsnivå tills dem har kommit upp på egna fötter igen!

Jag hoppas innerligt att du får tillbaka din dotter Burim, fortsätt kämpa och ge aldrig upp !