Anmäl ordningsvakten 6 feb 2015

sasha

/ #431

2015-02-11 01:18

Som vanligt så tar tidningarna allt ur sin mening!

Ja i detta fallet så handade det om ett barn, en 9 åring!

Det konstiga är att om man är 9 år gammal så borde man ju veta hur man ska uppföra sig gentemot andra, och mot ordningsvakter/polisen? Det vet till och med min yngsta på 4,5 år.

Det man kan se om man utgår ifrån FLERA videor, alltså inte enbart den som publicerats via olika tidningar och övriga sociala medier, är ett barn som våldsamt gör motstånd vid gripande.

Orsaken till gripandet var del att pojken var efterlyst, dels att dom spottat på främande människor, stökiga, och till och med bitit en person så allvarligt att den fick uppsöka sjukvård!

Kollar men filmen så ser man ett barn som försöker ta sig loss, vakten håller emot vlket medför att barnet slår i huvudet- JA, men det är inte vakten som medvetet lyfter barnets överkropp och dunkar ner han i backen!

Man ser hur vakten håller fast huvudet mot backen- JA, men varför gör han det tro ni? Jo för att förindra barnet från att bita och spotta på han! Alla som jobbar inom sjukvård/polis etc vet att man kan bli smittat av diverse sjukdomar via bett/saliv, och säkerligen är detta inget vakten vill ska ske. och pojken är dessutom så vild så han riskerar att skada sig själv,därför hålls han fast!

Man ser även hur vaken får en välriktat spark i ryggen av barnet i fråga!

I mina ögon har vakten handlat precis som han skall göra i den situation som är!

Ni som utalar er om annat, har ni verkligen kollat alla klipp som finns? eller har ni bara kollat det "fina" vinklade klippet som ligger ute?